Päivitetty 2.9.2022

Jäsenyys ja kausimaksut

Lisenssikausi 2022-2023 alkaa 1.9.2022 ja loppuu 31.8.2023. Seurassa treenaavien tulee rekisteröityä Suomisportissa seuran jäseniksi, ks. ohjeet alla. Kuntojudokoille kauden 2022-2023 maksut ovat: Seuran kausimaksu (10 euroa kaudella 2022-2023), Judoliiton lisenssi ja korkeakoululiikunnan eli UniMove Oulun liikuntamaksu (huom. yliopistosta valmistuneille korotettu liikuntamaksu, jolla voi osallistua vain korkeakoulujudoon). Peruskurssilaisille maksut ovat seuraavat: kurssille ilmoittautumisen yhteydessä UniMove Oulun mahdollisesti asettama kurssimaksu, Judoliiton lisenssi ja korkeakoululiikunnan eli UniMove Oulun liikuntamaksu. Peruskurssi on vapautettu kausimaksusta mahdollisen kurssimaksun tuomien kulujen vuoksi. Judoliiton tarjoaman vakuutusturvan tarkempi sisältö löytyy täältä. Suomen Olympiakomitean tarjoamasta Suomisport -palvelusta löytyy myös mobiilisovellus! Lisää tietoa voi lukea Judoliiton nettisivuilta: https://www.judoliitto.fi/seuroille/suomisport-jasenrekisterijarjestelma/ . UniMove Oululle on niinikään tulossa mobiilisovellus, josta liikuntamaksun maksaminen on helppo todistaa.

Vanha jäsentietolomake on tarvittaessa ladattavissa täältä.

Jos olet jonkin muun judoseuran jäsen, mutta haluat harjoitella aivan säännöllisesti OYUS Judon treeneissä, niin puheeksi saattaa tulla korkeakoululiikunnan liikuntamaksun maksaminen.

Ohjeet lisenssin ostoon, jäseneksi liittymiseen, kausimaksuun ja liikuntamaksuun

1. Tilin luominen Suomisportiin
-> Mene osoitteeseen https://info.suomisport.fi/
-> Valitse KIRJAUDU.
-> Pyydä kirjautumiskoodi tekstiviestinä tai sähköpostiosoitteeseesi.
-> Kirjaudu vastausviestissäsi saamalla kertakäyttöisellä koodilla Suomisportiin.
-> Voit nyt luoda itsellesi tilin.
-- Jos tarvitset ohjeita, valitse Ohje/Tuki -nappi ruudun oikeasta alareunasta.

2. Judoliiton lisenssin osto
-> Kirjaudu sisään Suomisport -tilillesi.
-> Valitse "Ostamaan" kohdasta "Haluatko ostaa lisenssin tai vakuutuksen?"
-> Valitse "Lisenssin/pelipassin tai vakuutuksellisen lisenssin/pelipassin".
-> Valitse "Itselleni: Oma Nimi".
-> Kirjoita ja etsi "Judo".
-> Valitse itsellesi parhaiten sopiva lisenssi. Jos et ole varma, mitä valita, laita viestiä judo (ät) student.oulu.fi tai kysy senpailta tai senseiltä treeneissä.
-> Valitse seura jossa treenaat: OYUS Judo, Oulu.
-> Maksa ostoksesi. Maksuvaihtoehtoja on useita: Korttimaksu (Visa, Visa Electron, MasterCard), verkkomaksu, Mobile pay.

Huom. Osa lisensseistä sisältää tapaturman kattavan vakuutuksen, osa ei. Osa sisältää Judoliiton palvelut, kuten kilpailut, koulutukset jne, osa ei. Osa on koko kauden mittaisia, osa on tarkoitettu puolikasta kautta varten. Tarvittaessa kysy senpailta tai senseiltä, mikä lisenssi sopii sinulle, tai laita viestiä judo (ät) student.oulu.fi .

3. OYUS Judon jäseneksi liittyminen
Jäsenyyksiä hallinnoidaan Suomisportissa. Seuran tulee pitää yllä jäsenlistaa. Jäseneksi liittymistä varten tarvitset kutsulinkin, joka vie sinut Suomisportin sivuille luomaan liittymispyynnön seuralle. Helpoin tapa saada linkki on liittyä OYUS Judon sähköpostilistalle, jota kautta lähetämme linkin listalaisille muutaman kerran syyskauden alussa. Tai sitten voi lähettää sähköpostia osoitteeseen judo (ät) student.oulu.fi missä tahansa vaiheessa kautta ja pyytää liittymispyyntölinkkiä. Olisi mukavaa, jos voisit mainita treeneissä senpaille tai senseille, jos olet laittamassa sähköpostiviestiä, jotta saat varmasti mahdollisimman pian tarvitsemasi linkin! Seurakäyttäjä lähettää sitten kutsulinkin, joka saapuu sähköpostiisi.

Kun olet linkin kautta päässyt Suomisportiin ja lähettänyt liittymispyynnön eteenpäin, Seurakäyttäjä hyväksyy pyynnön Suomisportissa, kunhan myös vaadittavat maksut (kausimaksu, liikuntamaksu) on maksettu.

4. Kausimaksun maksaminen
Kausimaksu (10 euroa kaudella 2022-2023) maksetaan seuran tilille tilisiirtona (alla). Kausimaksu ohjataan OYUS Judolle ja se käytetään sinun hyödyksesi: näin seura voi hankkia dojolle jäsenten käyttöön ensiaputarvikkeita, kuten kylmäpakkauksia ja laastareita, urheiluteippiä sekä mahdollisesti jopa tarjota purtavaa vuosikokouksissa. Peruskurssilaisten ei tarvitse kaudella 2022-2023 maksaa kausimaksua.

5. Korkeakoululiikunnan liikuntamaksu
Liikuntamaksu maksetaan UniMove Oulun nettisivujen ostotoiminnossa ja voimassa oleva maksu (ns. entinen sporttipassi) todistetaan OYUS judon sihteerille sovitulla tavalla (tarkemmat ohjeet tulevat sähköpostilistan kautta yhteisesti). Liikuntamaksu takaa sen, että korkeakoululiikunnan palvelut voivat jatkaa salivuorojemme kustantamista.

Yhteenveto:
a. Osta Judoliiton lisenssi.
b. Pyydä jäsenlinkkiä. -> Käytä jäsenlinkkiä.
c. Maksa kausimaksu seuran tilille (alla).
d. Maksa liikuntamaksu UniMove Oululle (unimoveoulu.fi). Todenna passisihteerille sovitulla tavalla liikuntamaksun olevan voimassa.

Tilinumero tilityksiä varten

Seuran tilinumero on FI33 5741 3620 3417 57. Saajaksi merkitään OYUS Judo. Viestikenttään on hyvä laittaa oma nimi sekä selitys, mikä maksu on kyseessä.