Päivitetty 26.8.2021

Jäsenyys

OYUS Judon jäseneksi kaudelle 2021-22 pääsee ostamalla Judoliiton lisenssin ja maksamalla OYUS Judon 5 euron suuruisen kausimaksun. Kausi alkaa 1.9.2021 ja loppuu 31.8.2021. Judoliiton tarjoaman vakuutusturvan tarkempi sisältö löytyy täältä. Lisenssien ja kausimaksujen maksaminen hoituu nykyään kätevästi Suomen Olympiakomitean tarjoamassa Suomisport -palvelussa. Palvelusta löytyy myös mobiilisovellus! Lisää tietoa voi lukea Judoliiton nettisivuilta: https://www.judoliitto.fi/seuroille/suomisport-jasenrekisterijarjestelma/ .

Vanha jäsentietolomake on tarvittaessa ladattavissa täältä.

Jos olet jonkin muun judoseuran jäsen, mutta haluat harjoitella aivan säännöllisesti OYUS Judon treeneissä, niin kausimaksu on 5 euroa/vuosi ja sen voi maksaa suoraan seuran tilille, ks. sivun loppu.

Ohjeet lisenssin ostoon ja jäseneksi liittymiseen

1. Tilin luominen Suomisportiin
-> Mene osoitteeseen https://info.suomisport.fi/
-> Valitse KIRJAUDU.
-> Pyydä kirjautumiskoodi tekstiviestinä tai sähköpostiosoitteeseesi.
-> Kirjaudu vastausviestissäsi saamalla kertakäyttöisellä koodilla Suomisportiin.
-> Voit nyt luoda itsellesi tilin.
-- Jos tarvitset ohjeita, valitse Ohje/Tuki -nappi ruudun oikeasta alareunasta.

2. Judoliiton lisenssin osto
-> Kirjaudu sisään Suomisport -tilillesi.
-> Valitse "Ostamaan" kohdasta "Haluatko ostaa lisenssin tai vakuutuksen?"
-> Valitse "Lisenssin/pelipassin tai vakuutuksellisen lisenssin/pelipassin".
-> Valitse "Itselleni: Oma Nimi".
-> Kirjoita ja etsi "Judo".
-> Valitse itsellesi parhaiten sopiva lisenssi. Jos et ole varma, mitä valita, laita viestiä judo (ät) student.oulu.fi tai kysy senpailta tai senseiltä treeneissä.
-> Valitse seura jossa treenaat: OYUS Judo, Oulu.
-> Maksa ostoksesi. Maksuvaihtoehtoja on useita: Korttimaksu (Visa, Visa Electron, MasterCard), verkkomaksu, Mobile pay.

Huom. Osa lisensseistä sisältää tapaturman kattavan vakuutuksen, osa ei. Osa sisältää Judoliiton palvelut, kuten kilpailut, koulutukset jne, osa ei. Osa on koko kauden mittaisia, osa on tarkoitettu puolikasta kautta varten. Tarvittaessa kysy senpailta tai senseiltä, mikä lisenssi sopii sinulle, tai laita viestiä judo (ät) student.oulu.fi .

3. OYUS Judon jäsenyys
Jäsenyyksiä hallinnoidaan myös Suomisportissa. Seuran tulee pitää yllä jäsenlistaa. Jäseneksi liittymistä varten tarvitset kutsulinkin, joka vie sinut Suomisportin sivuille luomaan liittymispyynnön seuralle. Helpoin tapa saada linkki on liittyä OYUS Judon sähköpostilistalle, jota kautta lähetämme linkin listalaisille muutaman kerran syyskauden alussa. Tai sitten voi lähettää sähköpostia osoitteeseen judo (ät) student.oulu.fi missä tahansa vaiheessa kautta ja pyytää liittymispyyntölinkkiä. Olisi mukavaa, jos voisit mainita treeneissä senpaille tai senseille, jos olet laittamassa sähköpostiviestiä, jotta saat varmasti mahdollisimman pian tarvitsemasi linkin! Seurakäyttäjä lähettää sitten kutsulinkin, joka saapuu sähköpostiisi.

Kun olet linkin kautta päässyt Suomisportiin ja lähettänyt liittymispyynnön eteenpäin, Seurakäyttäjä hyväksyy pyynnön Suomisportissa. Kun sinut on Suomisportissa hyväksytty jäseneksi, kirjaudu uudelleen Suomisport -tilillesi ja mene kohtaan MAKSUT > Avoimet, ja maksa kausimaksu (5 euroa kaudella 2021-2022). Ja olet valmis! Kausmaksu ohjataan OYUS Judolle ja se käytetään sinun hyödyksesi: näin seura voi hankkia dojolle jäsenten käyttöön ensiaputarvikkeita, kuten kylmäpakkauksia ja laastareita, urheiluteippiä sekä mahdollisesti jopa tarjota purtavaa vuosikokouksissa.

Joten:
-> Pyydä linkkiä.
-> Käytä linkkiä.
-> Maksa kausimaksu.

Tilinumero (muissa tilityksissä kuin jäsenmaksussa)

Seuran tilinumero on FI33 5741 3620 3417 57. Saajaksi merkitään OYUS Judo. Viestikenttään on hyvä laittaa oma nimi sekä selitys mistä maksu on. Tilille tullaan tulevaisuudessa tekemään suoraan vain ne tilisiirrot, joita ei voi hoitaa Suomisportin kautta, kuten pukutilausmaksut.