JÄLLEENSYNTYMÄOPIN TILASTOLLINEN TYRMÄYS
============================================

Useimmat jälleensyntymäkokemukset - väitän: mutu-toiveet - kertovat että he ovat olleet skottilaisia ritareita, kuolleita linnanneitoja, linnan lähellä asuvia jne pääasiassa lähinnä romanttiselta keskiajalta.

Mutta jos katsomme tilastollisesti, niin enemmistö ihmiskunnasta on elänyt ehkä 100-300 v. välisenä aikana, jolloin miljardeittain kuollut ja kuolee köyhänä nälkäisenä maatyöläisenä, orjana, kerjäläisenä Intiassa, Kiinassa, Etelä-Amerikassa ja Afrikassa. Kuolleista hengistä, jos niitä on, 99.9% on aivan muita kuin niitä linnanneitoja ja ritareita ja useimmat keskiaikaa modernimmalta ajalta.

Kuitenkaan en ole nähnyt ensimmäistäkään raporttia, että jälleensyntyvään uskova olisi myöntänyt olleensa nälkään kuollut intialainen, esimerkiksi. Tai köyhä tuberkuloosissa köhivä kiinalainen maatyöläinen. Kaikki tahtovat olla olla niitä vanhan eurooppalaisen tornilinnan keskiaikaisia linnanneitoja ja skottisotureita. Itse asiassa aika mahdoton tilanne, sillä "jälleensyntymäkokemuksien" pohjalta ne ritarit ja linnanneidot olisivat jo aikaa sitten kuluneet loppuun, jos jälleensyntymäuneksijat kautta Intian ja Euroopan ja USA:n olisivat oikeassa.

Vai ovatko länsimaailman eliittihenkikolonialistit ristiretkiritarit valloittaneet taivaspaikatkin köyhiltä sairailta maatyöläisparoilta? Näinhän olisi ajateltava.. mikä julma elitistinen henkimaailmantaistelu siellä jyllääkään..;)

Joten päättelen, että jälleensyntymätunteen pohjana ei ole menneiden aikojen raaka jälleensyntymien todellisuus vaan toiveiden, romanttisten kirjojen ja TV-elokuvien täyttämä mutu-tynnyri vailla todellisuuspohjaa. (Ja ehkä myös vauvana koettuja tv-sarjoja ja elokuvia painunut alitajuntaan). MOT.

-------------------------------------------------------------
 Author: Mr. Kari A. Tikkanen
 City  : Oulu
 State : FINLAND
 Union : EUROPE UNION (EU)
 Date  : 5 Apr 2001 - Updated 14 Apr 2004
-------------------------------------------------------------