Lauri Raittilan kotisivu - ruokareseptit

Pippuri-paprika-pasta

Valmistusaineet
0,3 dl oliiviöljyä
1 rkl murskattua mustapippuria
1 rkl murskattua viherpippuria
0,5 pkt pekonia suikaleina
0,3 dl kermaa
1,5 dl vettä
1,5 rkl jauhoja
2 rkl paprikajauhetta
2 rkl ketsuppia

Kuumenna oliiviöljy kattilassa, lisää pippurit ja pekoni, käristä hetki. Lisää kerma ja veteen tasaisesti sekoitetut jauhot. Lisää paprika ja ketsuppi. Hauduta 15 min. Pastaksi keitä esim. 4 dl fusilleja.

Tämän erikoisen reseptin keksin kun pikkusiskolle piti keksiä ruokaa, mutta tomaattia ei saanut käyttää missään muussa muodossa kuin ketsuppina. Nykyisin tämäkään ei käy sillä hänet on todettu maitoallergiseksi.

Lauri Raittila lr@iki.fi