Harjoitusottelut sykyllä 1997

OYUS:n naisjoukkue pelasi ensimmäisen harjoitusottelunsa SU 26.10. 1997 Värtön Salibandyhallissa Merikoski SBT:n 2-joukkuetta vastaan. Ottelu päättyi OYUS:n voittoon 3-1. Naisjoukkueen ensimmäisen ottelumaalin teki joukkueen kapteeni ja pelaajavalmentaja Tuula Savolainen.

OYUS:n toinen harjoitusottelu pelattiin SU 30.11. Oulunsalon Palloiluhallissa ja vastustajana oli jälleen Merikoski SBT-2. Ottelu päättyi 1-4 OYUS:n tappioon.

Naisten salibandyturnaus 6.12. 1997.

Merikoski SBT järjesti itsenäisyyspäivänä naisten salibandyturnauksen, mihin OYUS:n naisten salibandyjoukkue otti osaa. Suurta menestystä ei ollut ennalta odotettavissa, koska turnaukseen jouduttiin lähtemään hieman liian vähälukuisella joukkueella eli vajaalla kahdella kentällisellä, mikä johtui siitä, että useimmat joukkueen pelaajista olivat menneet viettämään itsenäisyyspäivää kotipaikkakunnilleen. Turnaukseen päätettiin kuitenkin lähteä, koska tulevaisuuden kannalta olisi parempi se, että nyt kun joku on naisjoukkueille vihdoinkin turnauksen järjestänyt, niin se ei sitten lässähtäisi joukkueiden luopumisiin.

Ensimmainen peli pelattiin Merikosken kakkosporukkaa vastaan. Alku sujui todella loistokkaasti ensimmaiset kaksi ja puoli eraa tasapelissa 1-1. Viimeinen viisiminuuttinen oli kuitenkin liikaa OYUS:n tytöille, sillä Merikoski takoi hyvin lyhyessa ajassa kolme maalia ja voitti ottelun 4-1.

Toinen peli oli sitten raahelaista Akkapalloa vastaan. Peli oli toisinto Merikoski-pelista eli alku sujui hienosti mutta lopussa vasymys alkoi painamaan ja raahelaiset tekivät loppuminuuttien aikana neljä maalia voittaen ottelun 5-1. Kolmannessa ottelussa vastassa oli Naamatiimi, joka pelasi agressiivisesti voittaen OYUS:n 2-0.

Kokonaisuutena Merikoski SBT-2:en järjestämästä ja voittamasta turnauksesta jäi OYUS:n kolmesta tappiosta huolimatta aivan mukava maku ja mukana olleet nauttivat päästessään vihdoinkin pelaamaan kunnon otteluita pelkän harjoitusvuoropelaamisen lisäksi. Kevaalla järjestetään sitten uusi turnaus, mihin OYUS pääsee mukaan koko joukkueella ja silloin tytöillä onkin sitten revanssin paikka.

Salibandyjaoston kotisivu