TULOSSA: Hohtavat hanget

Lähde nauttimaan kauniista kevätpäivistä ja hiihtelemään hohtaville hangille lauantaina 25.3. Kokoonnumme Toppilan Halpahallille klo 10.00 ja hiihdämme jäätä pitkin Virpiniemeen, jossa ruokailemme ja nautimme nuotion loimusta. Ouluun voi palata takaisin hiihtämällä tai bussilla Kiviniemestä seuraavana aamuna tai jo samana iltana, jolloin viimeinen bussi lähtee kohti Oulua noin klo 21.

Mukaasi tarvitset tavalliset latusukset, aurinkolasit, lämpimän taukotakin ja juotavaa (termospullo ja/tai juomapullo takin alle), ruokailuvälineet (muki, lautanen, lusikka/haarukka/puukko tai veitsi) sekä otsalampun mahdollista illan paluumatkaa varten. Varusta vaatteesi heijastimilla. Mikäli aiot yöpyä laavulla tarvitset myös talvikelpoisen makuupussin ja retkipatjan.

Ilmoittaudu retkelle maanantaihin 20.3. mennessä osoitteeseen elinanuo(ät)paju.oulu.fi tai numeroon 050-3745906. Kerro ilmoittautuessasi, mikäli haluat jäädä laavulle yöksi, mahdollisesta erikoisruokavaliostasi ja siitä onko sinulla trangiaa tai nuotiolettupannua.

Varaa mukaasi pari euroa ruokarahaa. Lisäksi sinun täytyy olla SOOPAn jäsen tai kannatusjäsen. Jäsenmaksun 7€ voi maksaa tilille SOOPA ry:n tilille 574136-257718 viitenumerolla 11510. Lisää tietoa jäseneksi liittymisestä SOOPAn kotisivuilla.

Karpalo-parttion puolesta toivotan kaikki tervetulleiksi leppoisalle kevätretkelle!

Elina Nuortimo

Päivitetty 2.3.2006 (Webmaster)