Pääsiäisvaellus Vindelfjälleniin 19.–25.3.2008

Tule nauttimaan pääsiäisen auringosta, reilusta ulkoilmaelämästä ja uusista tuttavuuksista!

Vellu Sorvari, Pääsiäisvaellus 2005, Vindelfjällen

Oulun yliopiston partiolippukunta SOOPA ry lähtee viettämään pääsiäistä Ruotsin Vindelfjälleniin 19.-25.3.2008. Vaellukselle ovat tervetulleita kaikki uudet ja vanhat kasvot. Vaellukselle osallistuminen ei edellytä aiempaa partiotaustaa, vaelluskokemusta tai entuudestaan tuttuja kavereita, sillä vaellusryhmässä ihmisiin tutustuu nopeammin kuin arvaakaan.

Osallistujien ei ole myöskään välttämätöntä omistaa telttaa, Trangiaa tms. yhteisiä varusteita.

Vaellukselle lähdetään Oulusta 19.3. illalla ja takaisin palataan 25.3 illalla. Aikataulut pyritään sovittamaan etelästä tulevien junien ja bussien aikatauluihin.

Vaelluksella yövytään vaellusteltoissa. Vaelluksen hinta on 55-75 euroa Oulun yliopiston nykyisille ja entisille opiskelijoille ja 65-85 euroa muille. Hinta riippuu ilmoittautuneiden määrästä. Hintaan sisältyvät kuljetukset, loppuruokailu ja -sauna. Aiemmista vaelluksista poiketen vaellusryhmät hankkivat ruoat itse. Hintaan ei sisälly vakuutusta, vaan jokainen vaeltaja hankkii haluamansa vakuutuksen itse. Lisäksi vaeltajien tulee olla SOOPAn jäseniä tai kannatusjäseniä, jäsenmaksu tänä vuonna on 7 euroa.

Matkaan lähdetään erittäin todennäköisesti 50 hengen tilausajobussilla, joten mukaan mahtuu 50 nopeinta ilmoittautujaa. Jos lähtijöitä on alle 25, kulkuneuvot ovat mahdollisuuksien mukaan vaeltajien itsensä käyttöönsä järjestämiä henkilöautoja. Tällöin SOOPA maksaa bensat ja kilometrikorvauksen.

Vaellukselle ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella osoitteessa http://www.otit.oulu.fi/~soopa/ilmoh/ilmohp08.html Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 2.3.2008.

Infopaketista(pdf) löydät tarkempaa tietoa pääsiäisvaellukseen liittyen, vaelluksen varustelistan ja ohjeellisen ruokalistan.

Vellu Sorvari, Sopulit-parttio

(Lisää yhteystietoja löydät hallitus sivulta.)

Päivitetty 11.2.2008 (Webmaster)