Kevätretki Sanginjoelle 25.-26.4.

SOOPAn kevätretki suuntautuu Sanginjoen retkeilyalueelle. Retkelle lähdetään lauantaina 25.4. yliopistolta noin klo 11. Takaisin palataan sunnuntaina 26.4. iltapäivällä (paluusta sovitaan retkelle lähtijöiden kanssa). Sanginjoelle kuljetaan keliolosuhteista ja osallistujien toivomuksista riippuen joko polkupyörällä, henkilöautoilla tai bussilla. Mikäli retkelle lähdetään pyörillä, voidaan tavaroille järjestää autokuljetus.

Sanginjoen alueella on kymmenen ja viiden kilometrin mittaiset retkeilypolut sekä useita taukopaikkoja ja laavuja. Maastossa liikkumisen lisäksi retkellä kokkaillaan nuotiolla kasviksia, kalaa ja lihaa sekä paistetaan tikkupullaa. SOOPA tarjoaa lauantai-illan nuotioruoat, sunnuntaiaamun puurot ja kiisselit sekä makaronit sunnuntain lounaalle. Jokaisen retkeläisen toivotaan ottavan mukaan haluamaansa lisäkettä makaroneille, esimerkiksi tonnikalaa tai lihapullia. Lisäksi jokaisen olisi hyvä ottaa pientä evästä ja juomaa lauantaipäivälle.

Retkellä yövytään SOOPAn teltoissa, myös laavuyöpyminen on mahdollista.

Mukaan tarvitset siis ruokailuvälineet, makuupussin ja -alustan, henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet (hammasharjan ja -tahnan, wc-paperin), eväitä lauantaille ja haluamasi makaronien lisäkkeen. Jos omistat trangian, voit ottaa sen mukaan.

Retki on ilmainen, kunhan olet maksanut SOOPAn jäsenmaksun vuodelle 2009. SOOPA maksaa myös kuljetukset, mikäli Sanginjoelle mennään bussilla.

Retkelle ilmoittautuminen tapahtuu vastaamalla tähän viestiin viimeistään sunnuntaina 19.4. Kerro ilmoittautuessasi seuraavat asiat:

  1. Nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  2. Mahdollinen erityisruokavalio
  3. Onko sinulla trangiaa?
  4. Haluaisitko mennä Sanginjoelle pyörällä vai autolla/bussilla?
  5. Onko sinulla käytettävissäsi autoa? (SOOPA maksaa auton käytöstä kilometrikorvauksen ja polttoaineen.)

Lisätietoja voit kysyä järjestäjiltä.

Tervetuloa retkeilemään ja nauttimaan nuotioherkuista!

Aili Möttönen, ailimott (a) mail.student.oulu.fi (pääsiäisvaelluksella 9.-15.4)
Reeta Rahkola, reetara (a) mail.student.oulu.fi
Kaamosparttio

Päivitetty 06. 04. 2009 (Webmaster)