Halti 96 - ryhmä Reippaan seikkailut

4. Saanalta Saarijärvelle: lauantai 6.1.


Matkaan taas!

"Aamu venyi puoleen päivään - ihmekö tuo, kun nukkumaanmenokin viivästyi."

"Mä en tiedä, mitä tähän kirjottaisin, moni tuntee varmaan laulun: Kilpisjärven mahtava Saana, tunturi tuimien tuulien, yllä huiman korkea taivas, Jäämeren henki ja pakkanen..."

Saana aamunkoitossa (Sanna Sara)

"Nousua oli 5 metriä, mutta se mentiin aika monta kertaa. Seurasimme tamperelaisten jälkiä ja pääsimme perille - luotisuoraan, mutta tuskien kautta. Löysimme valtakunnan rajakyltin ja söimme sen juurella pähkinöitä, rusinoita ja aprikooseja. Poltimme film iä ja jatkoimme matkaa."

"Hämärän tullessa pilvistyi ja tuli todella 'näkymätöntä'. Saarijärveä ylittäessä ei näkynyt juuri mitään."

"Saarijärven kämpällä teimme mm. vaniljavaahtoa sekä nugaalientä. P.S. Niksipirkkaan: saat enemmän pähkinävaahtoa, jos laitat 3 x enemmän vettä kuin ohjeessa. P.P.S. : teippaa alkuperäinen ohje pussin kylkeen ilmastointiteipillä.

Johanna H. esitti varjokuvashown pussilakanassa hypellen. Sanna kertoi sadun Saanasta, Maltasta ja Peltsasta. YHYYY. Sika jätkä (toim. huom.)

Kalle piti hienon esitelmän zen-buddhismista - tasapaino sisäisen harmonian saavuttamiseksi. Rolla paikkasi jalkojaan ja loi taas kerran nahkansa. Tapani soitti kotiin ja sai ne tärkeimmät uutiset, säätiedotuksen ja urheilu-uutiset.

Kuu näytti tänä iltana tosi oudolta (siitä lähtevät säteet muodostivat ristin). Toivottavasti valokuvat onnistuvat."


Seuraavaan osaan
Etusivulle

Mikael Niku (Mikael.Niku@oulu.fi)